BAŞKENT ŞUBE 2’NCİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

13 Ocak 2023

Başkent Şubemizin 2’nci Olağan Genel Kurulu, 7 Ocak 2023 tarihinde yapıldı. Genel Kurul’da seçilen Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyeleri, 13 Ocak 2023 tarihinde mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.

Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Yöneticilerimiz ile Bölge ve İl Temsilcilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda, Divan Başkanlığına Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Divan Başkan Yardımcılığına Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ, Divan Katipliğine Güvenlik Merkez Şube Başkanımız Mustafa DERE,  Divan üyeliklerine ise Kocaeli Şube Başkanımız Korkut GÖKBAYRAK, İzmir Şube Başkanımız Selim ULUSOY ve Adana Şube Başkanımız Erdal AKALIN seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden Genel Kurul, Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN’ın delegasyona hitap etmesinin ardından, Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının görüşülmesi ve zorunlu organların seçimleriyle tamamlandı.

Başkent Şubemizin 2’nci Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucunda Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Şube Başkanı: Aydın UÇAR

Şube 2. Başkanı: Kasım TUNCA