Balıkesir ve Gelibolu Şube Üyelerine ‘Temel Üye Eğitimi”

1 Kasım 2012
Balıkesir Şubemizden 150, Gelibolu Şubemizden ise 100 olmak üzere toplam 250 üyemizin katıldığı eğitim programı, 6 Ekim 2012 tarihinde Türk Harb-İş Sendikası Yalova Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Programda, ‘Temel Sendikal Kavramlar ve Türkiye’de Sendikacılık’ ile ‘Toplu İş İlişkileri ve Sendikal Haklar’ başlıklarında iki ayrı seminer verildi.
Türk Harb-İş Genel Merkez Yönetimi’nden Genel Sekreterimiz Haldun Kurubacak ve Genel Mali Sekreterimiz Yavuz Koçak’ın da katıldığı eğitim programı Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Demirer ve Gelibolu Şube Başkanı Hakan Çardak’ın konuşmalarıyla başladı. Programda konuşan Genel Mali Sekreter Yavuz Koçak, yönetim olarak üye eğitimlerine verdikleri öneme vurgu yaparak, “ Sendikamızın ekonomik imkanlarını zorlayarak üye eğitimlerimizi devam ettiriyoruz. Önceliği daha önceki yıllarda eğitim almayan üyelerimize vererek devam ettirdiğimiz eğitimlerimizi, tüm üyelerimize ulaşma hedefiyle sürdürüyoruz” dedi.  Genel Mali Sekreter Koçak’ın konuşmasının ardından Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in koordinatörlüğünde eğitim seminerine geçildi. Seminerin ardından üyelerimize sertifika verildi.