BALIKESİR ŞUBE İSG EĞİTİMİ

23 Kasım 2016

Sendikamızın Savunma ve Güvenlik İş Kolunda İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü Geliştirme Eğitim Projesi kapsamında yürütülen eğitim programının 3’üncü dönemine, 23 Kasım 2016 tarihinde Balıkesir Şubemiz bağlısı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 6’ıncı Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’nda devam edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sendikamızın ortak düzenlemiş eğitim programına, Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ, 6. Ana Bakım Merkez Komutanı Bakım Albay Kadri EĞRİBOYUN ile üyelerimiz, subay ve astsubaydan oluşan 150 kişi katıldı.

Şube Başkanı Ahmet DEMİRER’in selamlama konuşması ile başlayan eğitim programı, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uzmanı Onur ERDOĞAN ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN birer sunum yaptılar.