ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

8 Kasım 2019

Emperyalist güçlerin esaretine boyun eğmeyen milletimize liderlik ederek, İstiklal Mücadelesi sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81’in yıldönümünde saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Birlik, beraberlik ve inancın zaferi neticesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözleriyle bizlere emanet eden Atatürk’ün, bu emanetini korumak ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak millet olarak bize düşen en büyük görevdir.

Milletimiz özellikle son dönemlerde bağımsızlığımıza ve egemenliğimize yönelik artan saldırılar karşısında Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyetine her şartta sahip çıkarak, onun en büyük  vasiyetini yerine getirmektedir.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Yönetimi olarak, ebediyete yolculuğunun 81’inci yıldönümünde Büyük Önder Atatürk’ü, onun şahsında  silah arkadaşlarını ve milli mücadelenin tüm kahramanlarını, bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.