ANKARA ŞUBE ve ANKARA 1 NO’LU ŞUBE ÜST KURUL DELEGELERİYLE TOPLANTI

13 Mart 2017

Genel Başkanımız Bayram BOZAL ve Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Sendikamızın 25 Mart 2017 tarihinde gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul öncesi Ankara Şube ve Ankara 1 No’lu Şube yöneticileri ve üst kurul delegeleriyle bir araya geldiler.

Genel Merkez’de 10 Mart 2017 tarihinde geçekleştirilen toplantıda konuşan Genel Başkanımız Bayram BOZAL, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milli Savunma Bakanlığı’nda yeniden yapılanma konularını değerlendirdi.

Konuşmasında ülkemizde, çalışma hayatında ve iş kolumuzda yaşanan sıkıntılara çözüm arama noktasında Sendika olarak daha güçlü olmanın gereğine işaret eden BOZAL, yönetim olarak güçlü bir Türk Harb-İş Sendikası için yoğun bir gayret sarf ettiklerini ifade etti. Bu noktada da tabandan ciddi destek aldıklarını dile getiren Genel Başkanımız BOZAL, 25 Mart 2017’de gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurulu’nun da Türk Harb-İş Sendikasını daha güçlü kılmak için atılacak önemli bir adım olduğunu kaydetti.