ANKARA ŞUBE ÜYE EĞİTİMİNE DEVAM EDİLDİ

29 Nisan 2014
Ankara Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimiz için düzenlenen eğitim programının dördüncüsü, 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde Yalova Tesisleri’nde yapıldı. 120 üyemizi için düzenlenen eğitim programına, Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Başkanınız Bayram Bozal ve Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç da katıldı.

Ankara Şube Başkanımız Alaattin Soydan ve Şube Genel Sekreterimiz Süleyman Uğuz’un açılış konuşmalarıyla başlayan programda, Genel Başkanımız Bayram Bozal da bir konuşma yaptı. Bozal konuşmasında, Genel Merkez Yönetimine geldikleri günden bu yana geçen 2,5 yıllık sürede yürütülen çalışmalarla ilgili üyelerimizi bilgilendirdi. Bozal, ayrıca 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ve sözleşmedeki kazanımlar ile ilgili açıklamada bulundu. Genel Başkanımız Bozal’ın konuşmasının ardından eğitim programına geçildi. Eğitim programında İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Murat Özdamar, sosyal güvenlik hakları ile ilgili bir sunum yaptı. Eğitim programının sonunda ise katılımcılara sertifika verildi.