AFYONKARAHİSAR İŞYERİ ZİYARETİ

12 Şubat 2020

Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA ve Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ, işyeri ziyaretleri kapsamında 12 Şubat 2020 tarihinde Afyonkarahisar’daydılar.

Yöneticilerimiz, İç Batı Anadolu Bölge Temsilcimiz Yasin ÖZTÜRK ile birlikte ilk olarak Afyonkarahisar İli Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Osman ALP’a makamında ziyarette bulundular.

Daha sonra Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 8’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Mühendis Albay Erdinç DİNÇER’i ziyaret eden Yöneticilerimiz, fabrikada çalışan üyelerimiz ile İşçi Yemekhanesinde bir araya geldiler. Yemekte Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Sendikamız ve çalışma hayatının gündemindeki konuları içeren bir konuşmayla üyelerimize hitap etti. İşyeri temsilciliğinde de üyelerimizle sohbet eden Yöneticilerimiz, ayrıca atölye ziyaretleri de yaparak 8’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde çalışan üyelerimizle çalışma ortamında da bir araya geldiler.

Yöneticilerimiz Afyonkarahisar’daki programlarını Kara Kuvvetleri Komutanlığı 13. İkmal Merkezi Komutanı İkmal Yarbay Mustafa KORKMAZ’ı makamında ziyaret ederek tamamladılar.