15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİDİMİZ KARMİL KABRİ BAŞINDA ANILDI

15 Temmuz 2017

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan 15 Temmuz Hain Darbe Girişime karşı canı pahasına ülkesine, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarken şahadet şerbetini içen İstanbul 1’inci Ordu Karargah ve Karargah Destek Grup Lojistik Destek 2.Bakım Bölük Komutanlığı’nda çalışan üyemiz Köksal KARMİL  15 Temmuz 2017 tarihinde kabri başında anıldı.

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin yıl dönümünde Demokrasi Şehidimiz Göksal KARMİL’i anma programına, Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan UYAR, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ, İstanbul Şube Başkanımız Emin GÖDEK, İstanbul Şube Yönetimi, Danışma ve Temsilci Kurul Üyeleri ile üyelerimiz ve Şehidimizin ailesi katıldı.

Mevlid-i şerifin okunduğu anma programında, Genel Başkanımız Bayram BOZAL da kısa bir konuşma yaptı. BOZAL, “Millet olarak, birlik ve bütünlüğümüze karşı yapılan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ni gerçekleştiren alçakları asla unutmayacağız, affetmeyeceğiz” dedi.

Aynı gün Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan UYAR ve İstanbul Şube Başkanımız Emin GÖDEK, Demokrasi Şehidimiz Göksal KARMİL’in ailesini de ziyaret ederek, Türk-İş Genel Başkanı Ergün ATALAY’ın hediyesi ve taziye dileklerini ilettiler.