YÖNETİCİLERİMİZ 1’İNCİ HAVA BAKIM FABRİKA MÜDÜRÜLÜĞÜNDE

7 Eylül 2017

Genel Başkanımız Bayram BOZAL ve Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için 7 Eylül 2017 tarihinde Eskişehir’deydi.

Eskişehir’de Şubemizi ziyaret eden Yöneticilerimiz, Şube Yönetimi ile birlikte 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’ne geçti. Yöneticilerimiz burada ilk olarak 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürü Hava Tuğgeneral Gürhan ERGÜRHAN’ı ziyaret ederek, yeni görevinden dolayı “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürü Hava Tuğgeneral Gürhan ERGÜRHAN’ı ziyarette, Değerlendirme ve Denetleme Başkanı Hava Mühendis Albay Yücel ÇETİN, Teknoloji ve Üretim Komutanı Hava Uçak Bakım Albay Levent KEFAL, Kurmay Başkan Vekili Hava İstihkâm Albay Erol ÇAVAŞ, Teknoloji ve Silah Sistemleri Geliştirme Komutanı Hava Mühendis Albay Faruk ÇÖKLÜ ile Üretim Atölyeleri Başkanı Hava Mühendis Albay Sebahattin ÖZENLİ de hazır bulundular.

Yöneticilerimiz ayrıca aynı gün, Teknoloji ve Üretim Komutanı Hava Uçak Bakım Albay Levent KEFAL ve Üretim Atölyeleri Başkanı Hava Mühendis Albay Sebahattin ÖZENLİ’yi de makamlarından ziyaret ederek yeni görevlerinden dolayı “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.