SAVUNMA SANAYİNİN MİLLİLEŞMESİ VE İŞGÜCÜ DURUMU ÇALIŞTAYI YAPILDI

18 Ekim 2017

Savunma Sanayinin Millileşmesi ve İş Gücü Durumu Çalıştayı, 17 Ekim 2017 tarihinde Ankara Rixos Otelde gerçekleştirildi.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Dr. Murat YILMAZ’ın  moderatörlüğünde, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Vedat BİLGİN,  Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Hamit Emrah BERİŞ, TRT Haber Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın KOÇ,  Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa KARTOĞLU, Milliyet Gazetesi Yazarı Tolga ŞARDAN, TGRT Ankara Temsilcisi Batuhan YAŞAR, 24 TV Ankara Temsilcisi Melik YİĞİTEL ile Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ, Genel Başkan Danışmanımız Av. İlyas TOPÇUOĞLU ve Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, Türk Savunma Sanayi’nin dünü, bugünü ve geleceği, savunma sanayinin temeli olan ve ülke savunmasında en önemli yere sahip bulunan Askeri İşyerlerinin sektörü sunmuş olduğu katkılar ve askeri işyerlerinin mevcut durumu ile yürütülmekte olan millileşme faaliyetleri çerçevesinde savunma işyerlerinin ve işçilerinin görünür olması amacıyla karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.