EKONOMİK SAVAŞI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE KAZANACAĞIZ

17 Ağustos 2018

Amerikan Birleşik Devletleri başta olmak üzere emperyalist güçlerin ülkemiz üzerinde sahnelediği oyunların bir yenisi olan ekonomik savaşla bayramı karşılıyoruz.

Bizleri manevi yönden zenginleştiren, dini ve milli değerlerimizi her zaman diri tutmamıza vesile olan kurban bayramı, hiç kuşkusuz kirli emellerini gerçekleştirmek için güzel ülkemize ekonomik savaş açanlara karşı direnme gücümüzü artıracaktır.

15 Temmuz alçak darbe girişimi gibi darbe girişimleri ve terörle amaçlarına ulaşamayanların, hedeflerini gerçekleştirmek için açtığı ekonomik savaşa karşı bayramda, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu tazeleyerek daha güçlü bir mücadele vereceğiz.

Ortak inanç ve geleneklerden oluşan kültürel yapımız, sevinç ve tasada birliğimiz ile bölünmez bir bütünlük oluşturarak, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara tek ses, tek yürek olarak karşı duracak, bağımsız Türkiye Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğine sahip çıkacağız.

Müreffeh Türkiye’nin sonsuza kadar var olması için, inanç ve değerlerimizi diri tutarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aydınlık yarınlara ulaşacağımızdan emin olarak, başta üyelerimiz olmak üzere tüm emekçilerimiz, milletimiz ve İslam âleminin bayramı barış ve huzur içinde geçirmesini temenni ediyoruz.

 

Türk Harb-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu