3’ÜNCÜ HAVA BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

19 Eylül 2018

Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Başkent Şube Mütevelli Heyeti Başkanı Alaattin SOYDAN, Şube 2. Başkan Aydın UÇAR, Şube İdari Sekreteri Bekir TARHAN, Şube Mali Sekreteri Süleyman DEMİR ve İşyeri Baş Temsilcisi Sefa TÜRKOĞLU ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde 19 Eylül 2018 tarihinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yöneticilerimiz ilk olarak 3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürü Hava Tuğgeneral Murat ISLIOĞLU’nu makamında ziyaret ederek, yeni göreve gelmesi nedeniyle “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundular. 

Daha sonra Destek ve İdare Yönetim Başkanı Hava Muharip Albay Ercan ERZİNCAN’ı makamında ziyaret eden Yöneticilerimiz, bu ziyaretin ardından Teknoloji ve Üretim Başkanı Hava Mühendis Albay İlhan BÜYÜKBOZKIRLI ile makamında bir araya geldiler.

Taşeron olarak 3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde çalışırken kadroya geçirilen işçilerle de görüşen Yöneticilerimiz, öğle yemeğini ise İşçi Yemekhanesinde işveren vekili ve üyelerimizle birlikte yediler. Yöneticilerimiz, ziyaretlerini işyeri temsilciliğinde üyelerimizle gerçekleştirdikleri sohbetle tamamladılar.