ÖZELLEŞTİRMEYE KARŞI İMZA KAMPANYASI

7 Ocak 2019

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 1’inci Ana Bakım Fabrikası’nın, 20 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazete ’de yayınlanan 481 sayılı kararnameyle “25 yılığına işletme hakkı devri” adıyla özelleştirme kapsamına alınması nedeniyle Sendikamızın başlattığı eylemlilik süreci, tüm şube ve il temsilciliklerimizde basın açıklamaları ve imza kampanyası ile devam ediyor.

1’inci Ana Bakım Fabrikası’nın bulunduğu Sakarya Şubemiz başta olmak üzere, tüm şubelerimiz ve il temsilciliklerimizin yer aldığı illerdeki hizmet binaları ile Sendikamız Genel Merkezine özelleştirmeyi protesto eden pankart ve afişler asıldı.

Bu arada Şube Yöneticileri ve il temsilcileri, 1’inci Ana Bakım Fabrikası’nın özelleştirme kararının kabul edilemez olduğunu basın açıklamalarıyla da dillendirdiler.

Öte yandan Sendikamızın hizmet binalarının önlerinde ve kentin değişik merkezlerinde 1’inci Ana Bakım Fabrikası’nın özelleştirilmesi kararına karşı başlatılan imza kampanyası için stantlar açıldı.