KIRIKKALE TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILDI

30 Nisan 2019

Başkent Şubemize bağlısı Kırıkkale İl Temsilciliğimiz, 30 Nisan 2019 tarihinde,Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Başkent Şube Başkanımız Alaattin SOYDAN ve Şube Yönetimimiz, İl Temsilcimiz Ömer YAVAŞ ile üyelerimiz yanında Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Yöneticileri ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen törenle açıldı.

Törende konuşan Genel Başkanımız BOZAL, üyelerimizin Sendikaya taleplerini daha kolay ulaştırmak için açılan İl Temsilciliği’nin Türk Harb-İş Sendikası ve çalışma hayatı için hayırlı olmasını diledi.

BOZAL konuşmasında,  27. Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde gelinen nokta ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 1’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün (Tank Palet Fabrikası)  özelleştirme kararına karşı Sendikamızın yürüttüğü eylemlilik süreci hakkında da bilgi verdi.

Konuşmasında üyelerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutlayan Genel Başkanımız BOZAL, Türk-İş Konfederasyonunun Kocaeli’nde gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarına Türk Harb-İş Sendikası olarak geniş çaplı katılım sağlanacağı belirtirken, burada çalışanların kırmızıçizgisi Kıdem Tazminatına dokundurulmayacağının güçlü bir şekilde haykırılacağını ifade etti.