KAYSERİ ŞUBE 16’INCI OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

23 Mayıs 2019

Kayseri Şubemiz 16. Olağan Genel Kurulu,  18 Mayıs 2019 tarihinde Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı.

Genel Kurul, Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK ve Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBUCAK, Kayseri Şube Yönetimimiz, delegeler ile Şubelerimiz Yöneticilerimiz, Bölge ve İl Temsilcilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Divan Başkan Yardımcılıklarına Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ ve Başkent Şube Başkanımız Alaattin SOYDAN, Divan Katipliğine Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ, Divan Üyeliklerine ise Sakarya Şube Başkanımız Yaşar YAVUZ, Adana Şube Başkanımız Erdal AKALIN ve Güvenlik Merkez Şube Başkanımız Mustafa DERE’nin seçildiği divan teşekkülünün ardından Genel Kurul, vatan için canını veren tüm şehitlerimiz ve iş kazasında hayatını kaybeden emekçiler için saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Şube Başkanı Özgür ÖZSOY bir konuşma yaptı.

Genel Başkanımız Bayram BOZAL da Sendikamız, çalışma hayatı ve ülke gündemi ile ilgili bir konuşmayla Genel Kurula hitap etti. Söz alan delegelerin konuşmaları ve görevini tamamlayan yöneticilere plaket takdiminin de yapıldığı Genel Kurul sonunda gerçekleşen seçimde yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu şu şekilde belirlendi.

 

YÖNETİM KURULU

Şube Başkanı: Özgür ÖZSOY

Şube 2.Başkanı: Baki BAHÇECİ

Şube İdari Sekreteri: Hayrullah ÖZTÜRK

Şube Mali Sekreteri: Hüseyin KURUN

Şube Eğitim ve Teşkilat Sekreteri: Sinan COŞKUN

 

DENETLEME KURULU

Ayhan UZUN

Mustafa ASLAN

Süleyman ASLAN

 

DİSİPLİN KURULU

Galip DOĞANER

Mehmet KÜPELİ

Mahmut DOĞRUYOL

Şaban AKKAN

Mustafa BERK