BAŞKENT ŞUBE TEMEL ÜYE EĞİTİMİ-2

8 Ekim 2018

Sendikamız temel üye eğitimleri kapsamında Başkent Şubemiz bağlısı işyerlerinde çalışan 300 üyelerimiz için 6 Ekim 2018 tarihinde Ankara’da eğitim programı düzenlendi.

Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Başkent Şube Mütevelli Heyeti Şube Başkanımız Alaattin SOYDAN ve Şube Yöneticilerimizin de katıldığı eğitim programının açılışını Başkent Şube Mütevelli Heyeti Şube İdari Sekreterimiz Bekir TARHAN yaptı.

Programda Genel Başkanımız BOZAL, katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Türk Harb-İş Sendikamızın kuruluş süreci ve milli savunma işyerlerinde yeniden yapılanma, Ankara Şube ve Ankara 1 No’lu Şube’nin Başkent Şube adıyla birleştirilmesi başta olmak üzere Sendikamızın gündemindeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkanımız BOZAL, ayrıca emperyalist güçlerin ülkemize kur üzerinden açtığı ekonomik savaş ve enflasyondaki yükseliş nedeniyle emekçinin alımın gücünün azalması konularında da değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız BOZAL’ın konuşmasının ardından program, Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in  “Türkiye’de Sendikal Hareket” başlıklı sunumuyla tamamlandı.