19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

19 Eylül 2024

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921 tarihinde büyük ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik Unvanı ve Mareşal Rütbesinin verilişinin 103. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Hiç şüphe yok ki; Gazilerimiz, destansı tarihimizin уaşaуan abideleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri, Türk vatanseverliğinin ve Türk fedakarlığının ölümsüz kahramanlarıdır. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan, kör kurşuna göğsünü siper eden ve şehit olmayı göze alan gazilerimiz; vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun en büyük simgesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz.

19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun!

Türk Harb-İş Sendikası
Genel Merkez Yönetim Kurulu