BAŞKANLAR KURULUMUZ YALOVA’DA TOPLANDI

20 Ekim 2023

Ankara’da 23-24 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 17. Olağan Genel Kurulumuz sonrası, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantımızın ilkini, Yalova’da gerçekleştirdik.

Genel Başkanımız Alaattin Soydan, Genel Başkan Yardımcımız Hasan Karaca, Genel Sekreterimiz Yaşar Yavuz ile Genel Mali Sekreterimiz Korkut Gökbayrak’ın iştirakiyle gerçekleştirilen Başkanlar Kurulumuza; Şube Başkanlarımız, Bölge Temsilcilerimiz ve İl Temsilcilerimiz katılım sağladı.

Gerçekleştirdiğimiz Başkanlar Kurulu Toplantımızda, askeri fabrika ve tersanelerde çalışan üyelerimizin hak ettikleri maaşı almalarını sağlamak, yaşam standartlarını yükseltmek, çalışma koşullarını iyileştirmek ve artan beyin göçüne dur demek için bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve bulunduğumuz temaslar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, 2023 yılı sonuna kadar üyelerimizi tatmin edecek bir gelişme olmaması halinde de Sendikamızın üyelerimizin haklarını korumak için eylemsellik sürecinin başlayacağı ifade edildi.

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantımız, alınan kararların hayırlı olması temennisiyle sona erdi.