TÜM DERTLERİMİZ DERMAN BULSUN BAYRAMIMIZ BAYRAM OLSUN

20 Nisan 2023

Son yıllarda pandemi, yangın, sel, deprem gibi felaketler ile dünya ekonomisinde yaşanan sıkıntıların ülkemiz ekonomisine etkileriyle baş etmeye çalışan milletimiz; özlem duyduğu mutlu ve huzurlu bayram günlerine kavuşmayı umutla bekliyor.

2023 yılına büyük ümitlerle girerken, ne yazık ki 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle derinden sarsıldık. “Asrın felaketi” diye adlandırılan depremde, 50 binden fazla insanımızı kaybetmenin acıları yüreklerimizi dağlarken, millet olarak yaralarımıza tuz basıp yeniden hayata tutunmaları için depremzedelerimizin yanında yer aldık.

Depremin ilk gününden itibaren birlik ve dayanışma ruhu içinde birbirine kol kanat geren milletimiz, hiç şüphe yok ki bundan sonra yaşanacak olumsuzlukları da yardımlaşma ve dayanışma içinde atlatacaktır.

Mağdur olana el uzatmak, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak gibi güzel meziyetleri doğuran yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzu sergilediğimiz müstesna günlerin başında, bizi birbirimize bağlayan dini ve milli bayramlarımız gelmektedir. Böylesi günler sorunlarla mücadele azmimizi arttırarak geleceğe umutla bakma irademizi güçlendirmektedir.

Dileriz ki, bizi biz yapan değerlerin kıymetini daha da hissettiğimiz bu bayram günleri,  güzel yarınların müjdecisi olsun.

Yüce Allah, aziz milletimizi her türlü bela ve musibetten muhafaza eylesin, milletimizin birlik şuurunu ve umudunu, devletimizin vatandaşının geleceğini aydınlık kılacak güç ve kudretini her zaman diri tutsun. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm dertlerimizin derman bulduğu, gönüllerimizin ferahlık, mutluluk ve huzurla dolduğu aydınlık yarınlar diliyoruz.

                     Türk Harb-İş Sendikası

             Genel Merkez Yönetim Kurulu