3 Görev Şehidimiz de toprağa verildi

15 Ocak 2012

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesindeki Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi’ndeki patlamada şehit olan 4 üyemizden üçünün naaşı  12 gün süren DNA incelemesinin ardından ailelerine teslim edildi. Şehitlerimiz, 14 Ocak 2012 tarihinde Kırıkkale ve Keçiören Bağlumda yapılan cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi.

Görev şehidimiz Adnan Dağdeviren’in cenaze namazı Keçiören Bağlum beldesindeki Merkez Camiinde kılındı. Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, kuvvet komutanları ve askeri erkan, siyasiler, sendikamız temsilcileri, üyelerimiz, şehidin ailesi ve yakınları katıldılar. Dağdeviren’in naşı Bağlum mezarlığında toprağa verildi.

Görev şehitlerimiz Cezayir Çalışkan ve Samet Aygar’ın cenaze namazları ise, Kırıkkale Nokta Camiinde ikindi namazını müteakiben kılındı. Cenaze namazına Sendikamız Genel Sekreteri Haldun Kurubacak, Kırıkkale milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, askeri erkan, sendikamız şube temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Görev şehidimiz Cezayir Çalışkan’ın naşı Kırıkkale Aşağı Mahmutlar mezarlığına, Samet Aygar’ın naşı ise Kırıkkale Karacalı Köyü mezarlığına defnedildi.