BALIKESİR ŞUBESİ İŞYERİ ZİYARETLERİ

27 Nisan 2012
Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, 5-6 Nisan 2012 tarihinde Balıkesir Şubesi’ne bağlı işyerlerini ziyaret etti. Dnz Onarım Destek Komutanlığı ERDEK ziyaretinde Mayın Filo Komutanı Tuğ A. Ercüment Tatlıoğlu ile görüşen Yöneticilerimiz, burada çalışanlarla da bir araya geldi.
 
Bursa’da Tedarik Bölge Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Merkez Yöneticilerimiz, Tedarik Bölge Başkanı Hv.İk.Alb.Kadir ERKEN ile makamında görüştükten sonra üyelerimizle tezgah başında buluştu. Yöneticilerimiz burada üyelerimizle bir de toplantı gerçekleştirdi. Genel Merkez Yöneticilerimiz daha sonra MSB ANT Batı Bölge 3. İşlt. Müd. Karacabey Pompa İstasyonu iş yerini ziyaret ettiler. Öğle yemeğinde işçilerle bir araya gelen Yöneticilerimiz, ardından MSB ANT Batı Bölge 3. İşlt. Müd. TF 16 Tank çiftliği Bandırma işyerlerini gezdiler. Burada da başta TİS olmak üzere üyelerin sorunları değerlendirildi.
 

6’ncı Ana Bakım Merkezi Komutanlığı işyerlerini de ziyaret eden Yöneticilerimiz, burada İşveren vekili Kd.Alb.A.Mesut Çuhadar ile bir araya geldi. Çuhadar’a Milli Savunma Bakanlığı’nın 2011 yılı değerlendirmelinde ‘Yılın işyeri’ seçilen 6.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı ile ilgili kutlamada bulunan Genel Merkez Yöneticilerimiz, sonrasında işveren vekili ile birlikte atölyeleri gezilerek üyelerimizin çalışma ortamları ve işyeri faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Öğle yemeğinde üyelerimizle buluşan Genel Başkan Bayram Bozal, çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. Yapılan ziyaret sonrasında işveren vekili Kd.Alb.A.Mesut Çuhadar,  Genel Başkan Bayram Bozal’a şilt verdi.