Yöneticilerimiz, Sakarya İşyerlerinde

27 Aralık 2012
Genel Merkez Yöneticilerimiz işyeri ziyaretleri kapsamında 20 Aralık 2012 tarihinde Sakarya Şubemize bağlı işyerlerini ziyaret ettiler.  Genel Başkan Bayram Bozal,  Genel Başkan Yardımcıları Yüksel İlbeyli ve İdris Keşan, Genel Sekreter Haldun Kurubacak, Genel Mali Sekreter Yavuz Koçak ve Genel Eğitim Sekreteri İbrahim Kılıç Sakarya’da ilk olarak Şubeye ziyarette bulundular. Ardından Şube Yönetimi ile beraber 14’üncü İkmal Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret ettiler. Burada İşyeri Komutanı İkmal Yarbay Adem Vatan ile görüşen Yöneticilerimiz, Yarbay Vatan’a Türk Bayrağı hediye ettiler. Ardından işyeri Temsilciliği’nde çalışanlarla bir araya geldiler.
 
Yöneticilerimizin işyeri ziyaretlerinin ikinci durağı 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı oldu. Burada da İşyeri Komutanı Bakım Albay Ertuğrul Akkaya ile görüşen Yöneticilerimiz, Albay Akkaya’ya da Türk Bayrağı hediye ettiler. Yöneticilerimiz, öğle yemeğinde İşçi Yemekhanesi’nde üyelerimizle buluşurken, Genel Başkan Bayram Bozal, burada işçilere hitaben bir de konuşma yaptı. Ardından atölyeleri tek tek dolaşan Yöneticilerimiz, üyelerimizle tezgahları başında da bir araya geldiler. Yöneticilerimiz, 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı’nda yerli tank Fırtına’nın yapım aşamalarını da yakından incelediler.
Yöneticilerimizin Sakarya’daki işyeri ziyaretleri, ANT’de devam etti. Burada, Doğançay Pompa İstasyon Şefi Nusret Küçükgöl ile birlikte ANT işçileriyle buluştular.