TİS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

11 Ekim 2013
MSB 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi, 20 Eylül 2013 tarihinde imza altına alındı. Yapılan sözleşmenin detayı ile ilgili Genel Merkez Yöneticilerimizin bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Ankara Şubemizin 29 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirdiği Temsilci ve Danışma Toplantısı’na katılan Genel Başkan Bayram Bozal, burada yaptığı konuşmada 3 dönem aynen, 3 dönemde hiçbir ciddi kazanım elde edilmeden imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’ndeki makus talihin değiştirildiğini belirterek, “Üyelerimizin 12 yıldır özlemle beklediği Toplu İş Sözleşmemizi, kazanımlarımızı koruyup haklarımızı geliştirerek masa başında çözümledik” dedi.
Verimliliği Teşvik Priminin eşitlenmesi, İSGÜM ölçümlerinin kaldırılması, parçabaşı sisteminde çalışan üyelerimizin saat ücreti sistemine geçmeleri kolaylaştırılması gibi birçok ciddi kazanımlar elde edildiğini anlatan Bozal, “Elde edilen kazanımlar açısından son yıllardaki en verimli toplu iş sözleşmesine imza attık” diye konuştu.