KIZILAY’DAKİ ALÇAK TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ

14 Mart 2016

Başkent’te, Kızılay’ın göbeğinde, 13 Mart 2016 Pazar günü akşam saatlerinde masum sivil vatandaşlara yönelik alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısında, 37 kişi hayatını kaybetmiş 15’i ağır 71 kişi de yaralanmıştır. Büyük bir insanlık suçu olan bu terör saldırısını lanetlerken, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu millet, geçmişte birçok defa terör olaylarının acısını yaşamış ve ağır bedeller ödemiştir. Son dönemde de bir arada kardeşçe yaşama isteğimiz ve huzurumuzu hedef alan terör saldırılarıyla sık sık karşılaşır olduk.

Ankara’da son 5 ay içinde gerçekleşen terör saldırısında yüzlerce masum vatandaşımız hayatını kaybetti.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu tür saldırıları gerçekleştiren terör örgütleri ve onların destekçileri bugüne kadar amaçlarına ulaşamamış, bundan sonrada ulaşamayacaktır.

Terör örgütü ve uzantıları başta olmak üzere tüm dünya bilmelidir ki ülkemizin birliğini, bütünlüğünü hedef alan bu menfur saldırıların sorumluları er ya da geç hak ettiği şekilde cezalandırılacak, milletimiz birlik ve beraberlik içinde, büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımasını bilecektir. 

Türk Harb-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu olarak bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha terörü lanetlerken, Kızılay’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Türk Harb-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu