8. ULUSLARARASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONFERANSI

9 Mayıs 2016

İş sağlığı ve güvenliği bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı’nın 8’incisi, 8 Mayıs 2016 Pazar Günü Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlen ve 11 Mayıs 2016 Çarşamba Günü’ne kadar devam edecek konferansın açılışını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN yaptı.

Konferansa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman SOYLU, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Volkan BOZKIR, Maliye Bakanı Naci AĞBAL, Ekonomi Bakanı Mustafa ELİTAŞ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi EKER’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasi parti temsilcisi, Ankara Valisi Vasip ŞAHİN ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün ATALAY ile Sendikamız adına Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ, İstanbul Şube Başkanımız Emin GÖDEK, İstanbul Şube Mali Sekreteri Yaşar DOĞAN, İstanbul Şube Eğitim ve Teşkilat Sekreteri Ercan YANARDÖNER, İstanbul Şubeye bağlı işyeri baş temsilcileri Sami KIRMIZI, Üçler AKYÜZ, Hasan UYSAL ve Uğur TOMRUK, İstanbul Şube Disiplin Kurulu üyesi Salih AKOĞLU, Kocaeli Şube Mali Sekreteri Nusret SUBAŞI, Kocaeli Şube işyeri temsilcileri Mustafa BEŞİKTEPE, Hasan KOÇAK, Arif KURT, Korkut GÖKBAYRAK ve  Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in de aralarında bulunduğu çok sayıda  sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.