45. Bakım Merkezi Komutanlığı Ziyareti

24 Mayıs 2012
Genel Merkez Yönetimi’nin Ankara’daki işyeri ziyaretlerini 45. Bakım Merkezi Komutanlığı’nda sürdürdü. Genel Başkan Bayram Bozal, Genel Başkan Yardımcısı İdris Keşan, Genel Mali Sekreter Yavuz Koçak ve Genel Eğitim Sekreteri Hamza Akyüz’den oluşan Genel Merkez Yöneticileri ile Ankara 1’nolu Şube Başkanı Levent Tekin, Şube 2. Başkanı Metin Sarıkaya, Şube Genel Sekreteri Gürsel Şimşek, Şube Mali Sekreteri Bekir Tarhan, Şube Eğitim ve Teşkilat Sekreteri Mehmet Acar ilk olarak Bakım Merkez Komutanı Kıdemli Albay İlyas Topçu’yu ziyaret ettiler.

Kıdemli Albay Topçu ile görüşmenin ardından yöneticilerimiz, Teknik Müdür Albay Fatih Atalı eşliğinde özel araçlar, yenileştirme, talaş, boyahane, döküm, kaynak, kaporta, saraçhane, tank, tekerlekli araçlar, silah kısımlarını tek tek dolaşarak üyelerimizle tezgah başında bir araya geldiler. Yöneticilerimiz öğle saatinde işçi yemekhanesinde üyelerle yemek yediler. Burada Genel Başkan Bayram Bozal üyelerimize hitaben bir de konuşma yaptı.