42’İNCİ BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI’NDA İSG EĞİTİMİ

15 Ekim 2014
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sendikamızın ortak yürüttüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programına, 13 Ekim 2014 Pazartesi öğleden sonra Geli Şubemize  bağlı 42’inci Bakım Merkezi Komutanlığı’nda devam edildi.

Eğitim Programı, Genel Merkez Yönetimi’nden Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç, Gelibolu Şube Yönetimi, 42’inci Bakım Merkezi Komutanı Bakım Albay Nüvit İnanlı, Teknik Müdür Bakım Yarbay Özkal Yaşa ile İSG uzmanı Cem Kırgıda’nın aralarından bulunduğu subay, astsubay memur ve işçilerden oluşan yaklaşık 200 kişinin katılımıyla yapıldı.

Eğitim Programının açılışında, İşyeri Komutanı Bakım Albay Nüvit İnanlı ile Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç birer konuşma yaptı. Açılış konuşmalarının ardından eğitim programı, Türk-İş Eğitim Uzmanı Özcan Karabulut ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in sunumlarıyla tamamlandı.