30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’MIZIN 100. YILI KUTLU OLSUN

29 Ağustos 2022

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında  zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un üzerinden tamı tamına yüzyıl geçti.

1919 yılında Samsun’da başlayan Milli Mücadelemizin en şanlı günü olarak tarihe geçen bu zafer; tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen ordusuyla birlikte destan yazan milletimizin, istiklal mücadelesi uğruna neleri göze alabileceğinin tüm dünyaya gösterildiği ve esarete asla boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği bir zaferdir.

Tarihin hiçbir döneminde; bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, vatan ve bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden vazgeçmeyen aziz milletimiz; bundan yüzyıl önce olduğu gibi bugün de terörle ve ekonomik savaşla ülkemiz üzerinde kirli emellerini gerçekleştirmek isteyenlere karşı Türkiye Cumhuriyetini baki kılmak için aynı mücadeleyi vermeye devam etmektedir.

Aziz ve necip Milletimiz, bu bilinç ve kararlılık içerisinde bağımsızlığına yapılan her türlü saldırıya karşı “Ya İstiklal, Ya Ölüm” diyerek, her daim tek vücut, tek yürek ve tek ses olarak karşı koymasını bilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu cennet vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, başta üyelerimiz olmak üzere aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yüzüncü yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

TÜRK HARB-İŞ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU