3. HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞINI ZİYARET

17 Kasım 2016

Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Ankara Şube Başkanı Alaattin SOYDAN ve Şube Yönetimi ile birlikte bir dizi ziyaret için 17 Kasım 2016 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’ndaydı.

Yöneticilerimiz burada ilk olarak İşyeri Komutan Vekili ve Genel Malzeme Ana Depo ve Üretim Komutanı Hava İkmal Albay T. Kahan BÜYÜKSARAÇ’a nezaket ziyaretinde bulundular. Yöneticilerimiz, daha sonra 3.H.İ.B.M.K. Kurmay Başkanı Hava Uçak Bakım Albay Mustafa Sadettin KARAKAN’ı, Teknoloji ve Üretim Komutanı Hava Mühendis Albay İlhan BÜYÜKBOZKIRLI’yı, Üretim Atölye Başkanı Hava Mühendis Albay Ünal ÜNVER’ı,  Elektrik Makine Sistem Müdürü Hava Mühendis Albay İbrahim GEÇİT’ı, Mühimmat ve Yer Silah Sistemleri Müdürü Hava Mühendis Yarbay Ünal FİDAYE’i ayrı ayrı ziyarette ettiler.

Aynı gün İşçi Yemekhanesinde işveren temsilcileri ve üyelerimizle birlikte öğle yemeğini yiyen Yöneticilerimiz, 3. H.İ.B.M.K İşyeri Sendika Temsilciliği’nde de üyelerimizle bir araya geldiler. Burada Genel Başkanımız Bayram BOZAL, üyelerimizle çalışma hayatı ve ülke gündemindeki konuları değerlendirdi.

Yöneticilerimiz, ziyaret sonrası Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın protokolü çerçevesinde yapımı devam eden 3. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’ndaki Camii inşaatını yerinde incelediler.