15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

14 Temmuz 2022

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan hainler, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği alçak saldırıyla milletimize kara bir gün yaşatmışlardır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bomba atan, asker, polis ve sivil vatandaşına silah çeken hıyanet çetesine milli birlik ve dayanışma ruhuyla karşı çıkan aziz milletimiz, fevkalbeşer bir mücadeleyle darbe girişimini bertaraf etmiştir.

Mukaddes vatanımızı korumak için hıyanet kuşatmasına karşı; ülkesine, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarken şahadet şerbetini içen şehitlerimiz ile gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, kalkışmanın yıl dönümünde milli egemenliğe savaş açarak tarihimize kara bir leke bırakan hainleri bir kez daha lanetliyoruz. Milletimiz, 251 vatandaşımızın şehit olmasına, binlerce vatandaşımızın yararlanmasına neden olan alçaklığı asla unutmayacak, affetmeyecektir.

Hain fetö terör örgütünün alçak darbe girişimine karşı şanlı direnişimizin 6. yıl dönümünde, İstanbul 1’inci Ordu Karargâh ve Karargâh Destek Grup Lojistik Destek 2.Bakım Bölük Komutanlığında çalışan üyemiz Köksal KARMİL’in de aralarında bulunduğu ülkesi için şehadet şerbeti içen 251 şehidimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, millet olarak, ülkemizin istiklali ve istikbalini canımız pahasına koruma şiarımızın hiç sönmeyeceği aydınlık bir gelecek diliyoruz.

Türk Harb-İş Sendikası

Genel Merkez Yönetim Kurulu