Merkez Yönetim Kurulu
BAYRAM BOZAL - GENEL BAŞKAN

1960 yılında Malatya’nın Darende ilçesi Ilıca Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu ılıca köyünde, ortaokulu Malatya Kubilay Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise Malatya Ticaret Lisesi’nde tamamladı. 03 Mayıs 1979 yılında 3. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı işyerinde maliyet muhasebecisi olarak göreve başladı. Ardından aynı işyerinde geçici görev yollukları ile ilgili bölümde 7 yıl çalıştı. Bu arada Türk Harb-İş Ankara Şubesi’nin 1999 ve 2003 tarihlerinde yapılan genel kurullarında şubenin Mali Sekreterlik görevine seçildi. 2007 yılında yapılan 13’ncü Olağan Genel Kurul sonrası Ankara Şube Başkanı oldu. 12-13 Kasım 2011 tarihinde yapılan 14’inci Olağan Genel Kurulda   Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı seçilerek, 4 yıl bu görevi yürüttü. 3-4 Ekim 2015 tarihinde yapılan 15’inci Olağan Genel Kurulda yeniden Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanlığı görevine seçilen Bayram BOZAL, evli ve üç çocuk babasıdır.
YÜKSEL İLBEYLİ - GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

1 Ocak 1962 yılında Kayseri’nin Bünyan İlçesi Karadayı Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Karadayı Köyü’nde, orta öğrenimini Bünyan İlçesi’nde lise eğitimini ise Kayseri Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünde tamamladı. 1982 yılında askere gitti ve ardından kendine ait küçük bir işyeri açtı. 1985 yılında işçi olarak Suudi Arabistan’a gitti. Arabistan’da 5 yıl çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndü. 1990 yılında Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nda göreve başladı. 14’üncü Olağan Genel Kurulda Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilerek, 4 yıl süresince bu görevi yürüttü. 3-4 Ekim 2015 tarihinde yapılan Türk Harb-İş Sendikası 15’inci Olağan Genel Kurulda yeniden Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Yüksel İLBEYLİ, evli ve üç çocuk babasıdır.
YAVUZ KOÇAK - GENEL SEKRETER

1965 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğreniminden sonra 1982 yılında II. Endüstri Meslek Lisesinin Torna-Tesviye bölümünden mezun oldu. NA-CE Makine Sanayi adındaki özel şirkette çalıştı. Bu arada işyeri temsilciği görevinde de bulundu. 1990 yılında eski adıyla 1011’inci Ordu Donatım Ana Tamir Fabrikası Müdürlüğü Tesviye kısmında tesviyeci olarak göreve başladı. Ardından aynı yerin İmalat Proje Etüt kısmında etüt teknikeri olarak görevlendirildi. 1999 yılında yapılan Türk Harb-İş 11’inci Olağan Genel Kurulunda Merkez Denetleme Kuruluna seçildi. 1011’in 3. Ana Bakım Merkezi’ne dönüştürülmesinden sonraki dönemde, altı yıl süre ile sendikanın işyeri baş temsilcilik görevini yürüttü. Ankara 1 No’lu şubenin 2 Ekim 2010 tarihli Genel Kurulunda şube II. Başkanlığı görevine seçildi. Türk Harb-İş Sendikasının 14’üncü Olağan Genel Kurulunda ise Genel Mali Sekreter olarak seçilerek,  4 yıl süresince bu görevi yürüttü. 15’inci Olağan Genel Kurulda Türk Harb-İş Sendikası Genel Sekreterlik görevine seçilen Yavuz KOÇAK, evli ve 2 çocuk babasıdır.
HALDUN KURUBACAK -
GENEL MALİ SEKRETER

24 Nisan 1970 tarihinde Sakarya’ da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Sakarya’da tamamladı. 1996 yılında Gölcük Tersane Komutanlığı 31/A Makine Fabrikasında işe başladı. Ardından 56 Boru Fabrikası ve 130 Kalite Güvence Müdürlüğü’nde görev yaptı. 1998 yılında yapılan sendika delege seçimlerinde işyeri delegesi, 2000 yılındaki genel kurulda Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Eğitim ve Teşkilat Sekreterliği görevine seçildi. 2003 yılı Mayıs ayındaki genel kurulda Şube Genel Sekreterliğine seçildi. Aynı yılın Ekim ayında Şube Başkanlığı görevine geldi. 12-13 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen T. Harb-İş Sendikası 14’inci Olağan Genel Kurulu’nda Genel Merkez Genel Sekreterliği görevine seçilerek 4 yıl süresince bu görevi yürüttü. 3-4 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen T. Harb-İş Sendikası 15’inci Olağan Genel Kurulu’nda Genel Mali Sekreterlik görevine seçilen Haldun KURUBACAK evli ve iki çocuk babasıdır.
İBRAHİM KORKMAZ - GENEL EĞİTİM SEKRETERİ

1966 yılında Tokat İli Zile İlçesi Kızılcin Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Kızılcin Köyü’nde okudu. Lise öğrenimini Zile Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. 17 Ocak 1990 yılında İstanbul Taşkızak Tersanesi 68 flika-fiberglas atölyesinde göreve başladı. 17 Ağustos 1999 Depreminden sonra işyerinin nakli neticesinde, İstanbul Tersanesi 34 flika-fiberglas atölyesinde çalışmaya başladı.  2003-2006 yılları arasında Türk Harb-İş Sendikası Merkez Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. 2011-2015 yılları arasında atölye şefli olan İbrahim KORKMAZ, 3-4 Ekim 2015 tarihinde yapılan Türk Harb-İş Sendikası 15’inci Olağan Genel Kurulu’nda Genel Merkez Eğitim Sekreterliği görevine seçildi. Genel Eğitim Sekreterimiz KORKMAZ, evli ve üç çocuk babasıdır.
Tasarım ve Programlama: RT İnternet Hizmetleri